Ga naar inhoud

Opleidingen

Hieronder vind je ons cursusaanbod. Klik op een cursus naar keuze voor meer info. Wil je je daarna graag inschrijven? Dan kan dat online bij de gekozen cursus, maar ook op ons secretariaat in de Kerkstraat 38 te Herentals. Meer info over inschrijvingen vind je hier.

Hier kan je het overzicht downloaden met de cursussen voor schooljaar 2018 -2019: opleidingsmagazine en opleidingsposter.

Opleiding AAV: Behaal je diploma secundair onderwijs

Dankzij de opleiding Aanvullende Algemene Vorming kan je een diplomagerichte opleiding combineren met enkele basismodules om zo je diploma secundair onderwijs te behalen. Elk traject wordt samengesteld op basis van jouw voorkennis en situatie. Zo haal je er het meeste uit! De opleiding en het diploma zorgen ervoor dat je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot én versterkt.

Download hier onze folder AAV (2018-2019) en uitgebreide infobrochure AAV (2018-2019).

Bedrijfsgerichte opleidingen

Medewerkers die de kneepjes van het vak kennen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen om meteen toe te passen op de werkvloer? Het kan, dankzij de praktijkgerichte trainingen van CVO HIK: aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, in samenwerking met ervaren trainers en gevuld met reële praktijkvoorbeelden.

Download hier onze folder Bedrijfsgerichte opleidingen.


Secundair Volwassenenonderwijs

Cursussen voor beroep, bijscholing of hobby:

Auto-opleidingen voortaan op Campus Geel en Tessenderlo

Vanaf september 2018 worden er op Campus Herentals DTL geen opleidingen binnen het gebied 'Auto' meer aangeboden. Je kan deze wel nog volgen op de andere HIK-campussen Geel en Tessenderlo. In Geel worden de modules geclusterd aangeboden in schooljaren, maar als cursist van Campus Herentals DTL kan je je enkel inschrijven voor de modules die je nog moet volgen.
Meer info over deze opleidingen:

 HBO5 - graduaat

Met een graduaatsopleiding (HBO5) ben je direct inzetbaar op de arbeidsmarkt. Deze opleidingen worden modulair aangeboden. Wanneer je alle modules succesvol beëindigt, behaal je het graduaatsdiploma. Nadien kan je via een kort aanvullingstraject nog steeds een bachelordiploma halen. Je kan uiteraard ook inschrijven voor een beperkt aantal modules en je zo specifiek bijscholen. Wil je het graduaatsdiploma zo vlug mogelijk halen? Neem dan contact op met ons secretariaat!

Deze opleidingen worden aangeboden via het samenwerkingsverband TRACK 5 van HIK Volwassenenonderwijs met Thomas More.

 

Belangrijk bericht aan HBO5-cursisten!

Vanaf 1 september 2019 staan er grote veranderingen op til: de HBO5-opleidingen zullen inkantelen in de hogeschool en dat brengt heel wat gevolgen met zich mee. Hier vind je meer info (puntje 2).

 

  

 

Contact Info

Kerkstraat 38
2200 Herentals
tel 014 23 23 70
e-mail info@dtl.be