Ga naar inhoud

Opleidingen

Je kan vanaf 1 juni inschrijven voor de cursussen van het schooljaar 2017-2018.
Je kan inschrijven voor een cursus zolang er plaats is en 1/3de van de lessen niet verstreken zijn. Zolang je op deze site voor een cursus online kan inschrijven is er aan deze voorwaarden voldaan. Kies dus uit ons aanbod een cursus naar keuze met de vermelding 'inschrijven' Je kan uiteraard onmiddellijk online inschrijven, maar ook op ons secretariaat in de Kerkstraat 38 te Herentals.

Download hier onze folder programmatie schooljaar 2017-2018

Behaal je diploma secundair onderwijs

Dankzij de opleiding Aanvullende Algemene Vorming kan je een diplomagerichte opleiding combineren met enkele basismodules om zo je diploma secundair onderwijs te behalen. Elk traject wordt samengesteld op basis van jouw voorkennis en situatie. Zo haal je er het meeste uit! De opleiding en het diploma zorgen ervoor dat je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot én versterkt.

Download hier onze folder AAV

Download hier een uitgebreide informatiebrochure AAV 


Secundair Volwassenenonderwijs

Cursussen voor beroep, bijscholing of hobby:

 HBO5 - graduaat

Met een graduaatsopleiding (HBO5) ben je direct inzetbaar op de arbeidsmarkt. Deze opleidingen worden modulair aangeboden. Wanneer je alle modules succesvol beëindigt, behaal je het graduaatsdiploma. Nadien kan je via een kort aanvullingstraject nog steeds een bachelordiploma halen. Je kan uiteraard ook inschrijven voor een beperkt aantal modules en je zo specifiek bijscholen. Wil je het graduaatsdiploma zo vlug mogelijk halen? Neem dan contact op met ons secretariaat!

Deze opleidingen worden aangeboden via het samenwerkingsverband TRACK 5 van CVO HIK met Thomas More.

  

 

Contact Info

Kerkstraat 38
2200 Herentals
tel 014 23 23 70
e-mail info@dtl.be